Közélet

Devizahiteles volt a magát felgyújtó férfi

Devizahitele miatt hagyta ott a rendőrséget és ment máshova dolgozni az a férfi, aki múlt szombaton felgyújtotta magát a rendőrpalotánál. Többet szeretett volna keresni, hogy anyagilag rendbejöjjön.

A volt rendőrségi karbantartó május 15-én mondott fel, hogy a polgári életben elhelyezkedve több pénzt keressen, s biztonságosan tudja törleszteni hitelének részleteit. “Ismerőse szerint azt gondolta, ha anyagilag is rendbe jön, visszahódíthatja feleségét, akitől már fél éve különélt. Azonban ez a lépés sem hozta meg a sikert. A kétségbeesett ember már fél éve gyötrődhetett, mire döntött” – olvasható a Blikkben. A lap a Zsaru magazinra hivatkozva azt írja, a férfi házassági évfordulójukon, november 22-én gyújtotta fel magát

A volt karbantartót életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol néhány nap múlva meghalt

A férfi és felesége ismerősei értetlenül állnak a történtek előtt. Facebook-oldalán halála után számtalan barát és ismerős búcsúzott a férfitől. Volt, aki ezt írta: „Tudhattuk volna… De erősnek mutatta magát… Lehet, csak segélykiáltás volt, de félresiklott… Nem tudom.” De volt ilyen üzenet is: „Nagy űrt hagytál magad után, Gyuri! Miért tetted ezt?”

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik