Közélet

Elájult vezetés közben a polgármester

Rosszul lett és elájult vezetés közben a Csongrád megyei Deszk polgármestere, amikor november elején a településről Szegedre tartott a feleségével.

Simicz József a Szeged-Szőreg helységjelző táblánál lett rosszul – írja a Délmagyarország. “Minden elhomályosult előttem. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a bicikliúton éppen nem volt senki. Kidöntöttem a táblát, gurultunk nagyjából harminc métert, rá a bicikliútra, majd újabb húszat, amikor egy fának ütköztünk. Nem borultunk fel, és a fa pont középen érte a az autót, így a feleségem és én is megúsztuk kisebb sérülésekkel” – mondta a lapnak a polgármester.

Ő is és a felesége is egy hetet volt a traumatológián, a múlt héten engedték haza őket. Simicz József azt mondta, korábban sosem történt vele hasonló, és többet nem akar vezetni. “Az autóban félmillió forint kár keletkezett, azt megcsináltatom, majd eladom a kocsit. A balesetemmel kapcsolatban több igaztalan hír terjedt el a faluban. Nem voltam ittas, és aki utazott már mellettem, az tudja, hogy nem szoktam gyorsan hajtani” – állította a deszki polgármester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik