Közélet
police (police)

Öngyilkos akart lenni, de a rendőrök kikapcsolták az áramot

Ambrus Vilmos

2014. 11. 12. 15:34

Elektromos vezetékeket tekert magára öngyilkossági szándékkal az a férfi, akinek az életét az utolsó pillanatban mentették meg a kiérkező rendőrök.

Korábban a témában:

Még október közepén történt Hatvanban: egy lakás tulajdonosa jelentette a rendőrségen, hogy napok óta nem látta 24 éves bérlőjét. A helyszínre érkező rendőrök nem tudtak bemenni a lakásba. A tulajdonos felhatalmazta a rendőröket, hogy törjék be az ajtót.

A lakásban találták a férfit, aki „a fürdőszobában elektromos vezetéket tekert a bal keze egyik ujjára, a másik vezetéket a jobb kezében fogta, és a hosszabbító bekapcsolásával épp áram alá akarta helyezni a drótot” – számol be az esetről a police.hu. Az egyik rendőr kirúgta a fiatalember kezéből a vezetéket, a másik lekapcsolta a biztosítékot, ezzel áramtalanította a lakást.

A férfiről kiderült, hogy súlyos cukorbeteg: inzulint adott be magának, de úgy, hogy nem evett és nem ivott, már ez is kómát, végső soron a halálát okozhatta volna. A rendőrök elmondása szerint zavart és tompa volt, nem lehetett vele kommunikálni. Mentőt hívtak hozzá, a kórházban stabilizálták az állapotát.

Kiderült, hogy a fiatalember több búcsúlevelet írt, és furcsa módon a lakásban a tükörre is felírt egy pár mondatos végrendeletet. Tettéről a kórházban sem mondott semmit; a rendőröknek úgy tűnt, megsértődhetett, hogy akarata ellenére megmentették.

police (police) Forrás: Police.hu

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.