Közélet

Öngyilkos akart lenni, de a rendőrök kikapcsolták az áramot

police (police)
police (police)

Elektromos vezetékeket tekert magára öngyilkossági szándékkal az a férfi, akinek az életét az utolsó pillanatban mentették meg a kiérkező rendőrök.

Még október közepén történt Hatvanban: egy lakás tulajdonosa jelentette a rendőrségen, hogy napok óta nem látta 24 éves bérlőjét. A helyszínre érkező rendőrök nem tudtak bemenni a lakásba. A tulajdonos felhatalmazta a rendőröket, hogy törjék be az ajtót.

A lakásban találták a férfit, aki „a fürdőszobában elektromos vezetéket tekert a bal keze egyik ujjára, a másik vezetéket a jobb kezében fogta, és a hosszabbító bekapcsolásával épp áram alá akarta helyezni a drótot” – számol be az esetről a police.hu. Az egyik rendőr kirúgta a fiatalember kezéből a vezetéket, a másik lekapcsolta a biztosítékot, ezzel áramtalanította a lakást.

A férfiről kiderült, hogy súlyos cukorbeteg: inzulint adott be magának, de úgy, hogy nem evett és nem ivott, már ez is kómát, végső soron a halálát okozhatta volna. A rendőrök elmondása szerint zavart és tompa volt, nem lehetett vele kommunikálni. Mentőt hívtak hozzá, a kórházban stabilizálták az állapotát.

Kiderült, hogy a fiatalember több búcsúlevelet írt, és furcsa módon a lakásban a tükörre is felírt egy pár mondatos végrendeletet. Tettéről a kórházban sem mondott semmit; a rendőröknek úgy tűnt, megsértődhetett, hogy akarata ellenére megmentették.

Forrás: Police.hu

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik