Közélet

A jegyzőkönyv szerint Váradi felelős saját haláláért

Váradi Andrást Alcsútdoboz külterületén, október 11-én érte halálos baleset. Az akkor rögzített jegyzőkönyv szerint az Együtt-PM-es polgármesterjelölt felelős saját haláláért.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bicskei Rendőrkapitánysága által készített irat szerint október 11-én este Váradi András lépett át a másik sávba, miután a gépkocsijával megállt, hogy felvegye a csomagtartójáról lecsúszott létrát, amelynek segítségével a polgármester-jelöltként induló férfi addig plakátokat ragasztott – írja a nol.hu. Ekkor, 19 óra 10 perckor gázolta el a másik sávból érkező Mercedes, amelyet a 84 éves, osztrák–magyar állampolgárságú M. Ferenc vezetett. Váradi András a gázolás következtében 25 métert sodródott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettessel szemben folytat büntetőeljárást halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. M. Ferenc felesége a lapnak elmondta: férjét nem csak a helyszínen, de azon kívül is meghallgatta már a rendőrség – mivel az ügyben nincsen gyanúsított, így tanúként kérdezték. A feleség információi szerint az autó harminccal mehetett az ütközés pillanatában, ami azért lényeges, mert az útszakaszon a megengedett sebességhatár 90 km/óra, teszi hozzá a lap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik