Közélet

Ittas gázoló miatt halt meg a 19 éves nő

Őrizetbe vették a Veszprém megyében gyalogosok közé hajtó sofőrt.

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki vasárnap hajnalban gyalogosok közé hajtott Nagytevel és Homokbödöge között – közölte az MTI-vel a Veszprém-megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Frankó Marianna hozzátette: a 36 éves pápakovácsi férfit őrizetbe vették.

A balesetben egy 19 éves nagyteveli nő a helyszínen életét vesztette, öten megsérültek, közülük négy embert kórházba vittek, egy embert a helyszínen láttak el a mentők.  A győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházba szállított két sérült állapota életveszélyes. Egy középkorú nőt törésekkel és súlyos végtagsérülésekkel műtöttek, a másik sérült, egy fiatal nő esetében pedig koponyasérülése miatt idegsebészeti beavatkozásra volt szükség – közölték a győri kórház ügyeletes orvosai: Szálasy László és Erdő Gabriella. 

Az ajkai Magyar Imre Kórházban kezelt két súlyos sérült közül egy fiatal nőt nyílt lábszártöréssel operáltak, míg egy fiatal férfit szárkapocscsont töréssel láttak el – közölte Balatincz Péter főorvos.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik