Közélet

Csak halála után jelenik meg a kékfényes Szabó László könyve

Az egykori legendás bűnügyi műsor 83 éves vezetője ígéretet tett, hogy nem szerepel többet, és nem is jelentet meg semmit – írja a Vasárnapi Blikk.

„A rendszerváltáskor megígértem magamnak, hogy 36 évi újságírói munka után soha többet nem tévézem, nem teszek közzé nyomtatásban semmit. Így, bár megírtam a világ bűnözéséről szóló sorozat 4. részét, de az, amíg élek, az íróasztalfiókban marad – mondta a Vasárnapi Blikknek Szabó, aki 25 éven át volt a Kék fény című bűnügyi tévémagazin országszerte ismert műsorvezetője.

Szabó László a városi legenda szerint belügyesként tévézett, de szerinte soha nem volt rendőr, igaz, a rendszer kegyeltje volt
„Az íróasztalfiókban lévő 30. könyv a Brezsnyev-klánról, az Olaf Palme-gyilkosságról és az egyiptomi műkincs bűnözésről szól” – árult el részleteket az újságíró– magánnyomozó.

Exkluzív orosz információk alapján leírja például, hogy Galina Brezsnyev harmadik férje, Jurij Mihajlovics Csurbanov belügyminiszter-helyettes az SZKP-főtitkár após halála után gyémántcsempészeten bukott le, és a Gulágra került. Galina alkoholistaként egy elmegyógyintézetben halt meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik