Közélet

Lábánál fellógatva verték halálra 3 éves kisfiúkat, mert nem reggelizett

Majd elmentettek autót vásárolni, pizzázni és egy kis szunyókálást is beiktattak, miközben a kisfiú haldokolva feküdt otthonukban.

Még a sok szörnyűséggel találkozó kórházi nővérek is könnyekben törtek ki, amikor meglátták a hároméves Scott McMillen testét, amit kegyetlen kínzások nyomai lehetett látni – mondta el Pennsylvania állam megyei ügyésze az esetről szóló sajtótájékoztatón. Tom Hogan jól látható felháborodással az arcán közölte az újságírókkal, hogy a halálbüntetés kiszabását fogja kérni a kisfiú anyja és a nő barátja ellen, akik heteken át verték egyebek mellet egy függönykarnissal a kisgyereket West Caln városában álló otthonukban.

 
Annak a nyomai, ahogy a hároméves kisgyerek fejét a falba verték
Fotó:6ABC 

Az ügyész elmondása szerint a hároméves gyereket válogatott módszerekkel kínozták. Volt, hogy egy székhez kötözték, és volt, hogy lábánál fellógatták, és úgy ütlegelték tompa és éles tárgyakkal, fejét többször is olyan erővel verték bele a falba, hogy az beszakadt. Az anya, Jillian Tait elmondása szerint a gyerek halálához vezető verést azért kapta, mert nem volt hajlandó megenni a reggeliét.

A család az 6ABC televízió beszámolója szerint az előző hónapban költözött a házba, ahol Tait és barátja, Gary Fellenbaum a nő első házasságából származó két gyerekével, valamint Fellenbaum feleségével és 11 hónapos közös gyerekükkel élt együtt. Tait másik, hatéves fia szintén veréseknek volt kitéve. A hároméves Scotthoz Fellenbaum felesége hívta ki a mentőket, aki ellen szintén eljárását indítottak a helyi hatóságok, amiért nem jelentette a gyerekbántalmazásokat a hatóságoknak.

Tait és Fellenbaum ellen emberölés vádjával indítottak eljárást, és a megyei ügyészség a halálbüntetés kiszabását fogja kérni a pár ellen – mondta el Hogan. Egy szomszéd ezzel kapcsolatban a 6ABC-nek kijelentette: „Nem tudom, hogy ki kellene-e végezni őket vagy sem, mert a börtönben valószínűleg többet szenvednének egész életükben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik