Közélet

Focizni indult, de eltűnt a 12 éves debreceni fiú

Balogh Sándor Alexet vasárnap látták utoljára.

Eltűnt gyereket keresnek az egyenruhások Debrecenben. A rendőrség ügyeletére vasárnap késő este érkezett a bejelentés, hogy a 12 éves fiú délben indult el focizni az őt nevelő asszony házából, és azóta nem ment haza, hiába keresték.

Balogh Sándor Alex vékony testalkatú, körülbelül 160 centiméter magas, kék szemű, haja szőkésbarna és rövid. Eltűnésekor fekete-fehér kabátot, fehér edzőcipőt és egy térdnadrágot viselt.


Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balogh Sándor Alexet felismeri, a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik