Közélet

Súlyos baleset, útzár volt az M3-ason

Öt személyautó ütközött össze az M3-as autópályán vasárnap kora este Kál térségében, heten sérültek meg, közülük egy ember súlyosan.

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 100-as kilométernél történt baleset miatt a rendőrség a főváros felé vezető oldalt teljes szélességében lezárta, a sztrádán körülbelül három kilométer hosszú kocsisor alakult ki.

Vasárnap kora este öt személyautó karambolozott. Az öt autóban összesen tizenöt ember utazott, közülük heten megsérültek, egyikük súlyosan. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A balesethez Egerből, Hevesről és Füzesabonyból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki öt embert az egyik gépkocsiból – közölte honalapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A forgalom a sztráda leállósávjában megindulhatott, a torlódás azonban még mindig jelentős, ezért arra kérik az autópályán Budapest felé haladókat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik