Közélet

Balesetek miatt torlódik az M0-s

Senkinek sem esett baja, azonban több kilométeres a sor.

Két baleset is történt az M0-s autópályán péntek reggel. Nem sokkal háromnegyed 7 előtt a jobb pályatest 31-es kilométerszelvénynél  négy kocsi ütközött. Nem sérült meg senki, azonban a járművek a leállósávot és a külső sávot is elfoglalták, így a forgalom csak a belső sávon haladhatott.

Szintén az M0-s autóút jobb oldalán, a 33-as kilométerszelvénynél – ugyancsak kora reggel – egy teherautó valószínűleg egy leszakadt pótkerékre hajtott rá, ettől a jármű meghibásodott és mozgásképtelenné vált – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság reggel.

A katasztrófavédelem ezzel szemben úgy tudja, az egyik helyszínen két autó ütközött, mely baleset nem igényelt tűzoltói beavatkozást. A másik eset a gyáli lehajtónál történt, ahol egy teherautó és egy kocsi karambolozott. A balesetben nem sérült meg senki, azonban jelentős mennyiségű üzemanyag folyt az úttestre. Itt a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoztak.

Mint írták, az autópályán csaknem három kilométeres a torlódás, egy sávon halad a forgalom.

Időközben baleset az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán az 54-es kilométerszelvényénél – az örkényi kihajtónál – két teherautó ütközött, mindkét jármű árokba borult. A balesetben egy ember megsérült. A műszaki mentés ideje alatt időszakosan egy sávot lezárnak a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik