Közélet

Rendőrautó elé feküdt, ájulást színlelt az ittas nő Szabolcsban

Az asszony így próbálta megakadályozni, hogy párját előállítsák.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt állítanak bíróság elé egy nőt pénteken, miután a napokban rendőrökre támadt napokban Szabolcsban.  A vád szerint az asszony élettársával kedd délután az egyik vásárosnaményi presszóban italozott, végül összevesztek és bántalmazni kezdték egymást. Ezt látva egy vendég értesítette a rendőrséget.

A helyszínre két járőr érkezett, akik igazoltatni akarták a párt. A férfi azonban ellenkezett, így megbilincselté, és a szolgálati kocsiba ültették. Ekkor nő “lendült akcióba”, a rendőrökre támadt, rángatni kezdte az egyenruhájukat, kiabált és szidalmazta őket. Végül a rendőrautó ajtaja elé feküdt és ájulást színlelt. Így próbálta megakadályozni, hogy élettársát elvigyék.

Az eseményeknek az vetett véget, hogy a nő pár perc múlva megunta a földön fekvést, felállt, majd újra rángatni kezdte a rendőrök egyenruháját. Válaszul a járőrök megbilincselték és őrizetbe vették.

A nő azt mondta, megbánta tettét. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott vele szemben – tudtuk meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik