Közélet

Munkagépnek ütköző kocsik miatt állt az M3-as

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Munkagéppel ütközött egy az M3-as autópálya 44-es és 45-ös kilométerszelvénye között, a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben az első visszajelzések alapján egy ember súlyos sérülést szenvedett, érte mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A járműveket a hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították – tudtuk meg korábban Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

A rendőrség tájékoztatásából kiderült, valójában hármas karambol történt, egy másik autó is belehajtott ugyanis a munkagépbe.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát, ezért jelentős torlódás alakult ki. Az 52-es kilométernél, a kerekharaszti csomópontban a Budapest felé tartókat leterelték a 3-as számú főútra. Visszatérni a bagi csomópontban lehetett.

Baleset történt a 48-as főúton is. Haláp és Nagycsere között egy román rendszámú kocsi Debrecen felől Vámospércs irányába tartott, és elütött az úttesten egy 61 éves hajdúböszörményi nőt. A gyalogos megsérült.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik