Közélet

Félmeztelen szatír mutogatta magát a győri kórházban

Egy férfi több osztályon feltűnt és önkielégítést végzett.

A rendőrség ügyeletére a győri kórház biztonsági szolgálata lett bejelentést a napokban, az ékszakai órákban, hogy az intézményben egy félmeztelen férfi járkál és a nemi szervét mutogatja. A nővérek elmondták, a zavart tekintetű, hiányos öltözetű férfi több osztályon is feltűnt és önkielégítést végzett. A járőrök átvizsgálták a kórházat, majd igazoltaták az épületből kifelé tartó férfit.

A 29 éves fiatalember azt mondta az egyenruhásoknak, egy barátját keresi a kórházban, akit baleset ért, a ruháit pedig ezért vette le, mert nagyon kimelegedett. Felmerült, hogy kábítószer hatása alatt áll, ezért előállították mintavételre. Szeméremsértés vétsége miatt indult eljárás ellene. 

Elfogtak egy másik férfit is egy nappal később. Egy rendőrt azzal hívta fel ismerőse, hogy egy nádorvárosi lakóház előtt egy fvalaki a nemi szervét mutogatja és maszturbál. A megállóban várakozó fiatalember – látva az egyenruhás kocsiját – hirtelen felugrott egy buszra. A rendőr feltartóztatta a járművet és a bejelentő azonosítása alapján előállította a mutogatót. A 26 éves ellen is szeméremsértés vétsége miatt indult eljárás – tudtuk meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságtól csütörtökön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik