Közélet

Videón az autós lincselésére készülő felsőzsolcaiak

Kedden még két gyanúsítottról volt szó, a szám azonban ötre emelkedett.

A rendőrök egy 22 éves fiút, egy 30, egy 31, egy 40, valamint egy 50 éves felsőzsolcait vettek őrizetbe a hétfőn, Felsőzsolcán történt támadás kapcsán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a gyanúsítottakat kedden, késő délután, illetve az esti órákban állították elő. Kezdeményezik mindannyiuk előzetes letartóztatását.

A társaságról videót tett közzé a rendőrség.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség hétfő délután kapott bejelentést, hogy Felsőzsolcán egy könnyebb sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél a segítségnyújtási szándékkal megálló személyautóban ülő két férfit megtámadták. A hozzátartozók betörték az autó jobb első ablaküvegét, és a jármű utasát, egy 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. A 22 éves sofőr a támadás miatt elhajtott a helyszínről a néhány utcára lévő lakására. A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd hazaengedték.

Fotó: police.hu

A rendőrség kedden közölte, két embert kaptak el, de azt is mondták, hogy “további nyomozati cselekmények várhatók”. Az ügyben egyebek mellett csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

 

 

Olvasói sztorik