Közélet

Rejtélyes holttest Baján

Nem tudják, ki az áldozat, az egyetlen nyom egy tetoválás. A rendőrség segítséget kér.

Balesetben elhunyt személy azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki felhívásában. A férfit szeptember 15-én, nem sokkal este fél 7 előtt, Baján a Türr István ütötte el egy menetrend szerinti, Bátaszék irányába tartó vonat. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, vagyis a bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Az elhunytnál nem voltak okmányok, melyek segítségével azonosíthatták volna, és egyelőre a rendőrségnek sem sikerült kiderítenie, ki lehetett az áldozat.

Az ismeretlen férfi körülbelül 40-45 év körüli, 165 centiméter magas, zömök testalkatú. A baleset idején világoskék farmernadrágot, fehér Victory márkájú, tépőzáras sportcipőt, fekete bőrdzsekit és fekete pólót viselt. Az egyik cipő erősen kopott volt, vagyis viselője valószínűleg sántított. A bal vállán egy körülbelül 10 centiméteres Szűz Mária tetoválás látható.    

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személlyel, továbbá a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-79/540-142-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik