Közélet

Halott prostit rejtegetett a borospincéjében a milliomos

A gyanú szerint a jómódú svájci üzletember szex közben fojtotta meg áldozatát.

Minden valószínűség szerint vendége végezhetett azzal a fiatal lengyel luxusprostituálttal, akinek holttestére a napokban, egy jómódú svájci üzletember borospincéjében bukkantak a rendőrök. A gyanú szerint a 47 éves férfi a Zürichi-tó partján álló luxushotelben, a The Dolder Grandben találkozott áldozatával: érkezésüket a biztonsági kamerák is rögzítették.

A svájci Blick tudni véli, hogy a gyilkosság ezt követően, szex közben történt, amikor is az üzletember, akiről köztudott volt, hogy szereti a fojtogatós szexjátékokat, az aktus hevében véletlenül halálra fojtotta a 25 éves lányt. Az ijedt férfi ezután még a gyilkosság éjszakáján kicsempészte a hotelből áldozata testét: egy utazóbőröndbe rejtette, így nem keltett feltűnést a személyzet körében sem.

A testet ezt követően svájci otthonába vitte és a borospincében rejtette el. A rendőrség végül kilenc nappal a gyilkosság után akadt a nyomára. A lány holttestét akkor találták meg, mikor felkeresték a férfit az otthonában. Az üzletember ezt követően beismerő vallomást tett és letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik