Közélet

Megijedt, amikor bekopogtak hozzá a rendőrök, aztán nem hitt a szemének

Komolyan vették az egyenruhások, hogy szolgálnak és védenek: egyszerre segítettek ki egy balesetes és egy éhes állampolgárt.

Amikor egyenruhások kopogtatnak az ajtón, az általában rosszat jelent. Minimum a szomszédban történt valami: betörés, esetleg gyilkosság, de az is lehet, hogy baleset ért egy családtagot, vagy esetleg a gyerek keveredett bele valamibe…

Mindez egyszerre futott végig a portlandi Steve Huckins agyán amíg az ajtóhoz ért, hogy kinyissa. Az ablakból már korábban látta, hogy egy járőrautó áll a ház a előtt, így biztos volt benne, hogy rendőrök a váratlan látogatói. Aztán amikor ajtót nyitott és a zsaruk elmagyarázták neki, hogy miért jöttek, először alig akart hinni a szemének és a fülének, majd amikor leesett neki, hogy mi történt, nagyon nevetni kezdett.

A rendőrök pizzát hoztak neki. Korábban rendelt egyet, de mint kiderült, a futár út közben balesetet szenvedett a motorjával. Miután a sérült férfit a mentők kórházba szállították, Michael Filbert és Royce Curtiss járörök azon gondolkodtak, hogy mi legyen a pizzával. Nem az jutott eszükbe, hogy megeszik, hanem az, hogy valaki már biztosan nagyon éhesen várja az ételt, úgyhogy kiszállították.

A városi rendőrség posztolta ki a Twitter-oldalára a meglepett Huckins fotóját a pizzafutárnak állt rendőrökről, az amerikai hírmédia pedig felkapta a sztorit. Mi az NBC News oldalán találtuk. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik