Közélet

Hamburger miatt rántott fegyvert

Az amerikai férfi nem bírta a gyorséttermi bürokráciát.

Még tavasszal történt, de csak most került nyilvánosságra, hogy a 27 éves Dechazo Harris mennyire fontosnak tartja a minőségi kiszolgálást. A vevőnek mindig igaza van, igaz?

A floridai fiatalember március 29-én, hajnali fél kettőkor rendelt magának egy kis harapnivalót, azonban mire kocsijával átgurult a kiadó ablakhoz, meggondolta magát. A gyorséttermi alkalmazott arról tájékoztatta, hogy ezzel nincs is semmi gond, azonban náluk úgy működik a rendszer, hogy a rendelés módosítását csak az előző állomáson lehet elintézni – vagyis tennie kéne egy kört az épület körül.

Harris annyira felhúzta magát a bürokrácián, hogy azonnal fegyvert rántott és a hamburgerét követelte. “Nem tudod, ki vagyok, haver” – folytatta a fenyegetőzést, mikor első körben elutasítással szembesült. Talán senkit nem lep meg, hogy még pirkadat előtt letartóztatták.

Persze nem ő az első, aki életbevágó kérdést csinált abból, hogy a gyorséttermi kiszolgálás tökéletes legyen – egy Michigan állambeli nő nemcsak elővette, hanem el is sütötte a fegyvert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik