Közélet

Alvó férfit erőszakolt meg egy nő egy buli után

A mély álomba szenderült férfi hajnalban riadt fel arra, hogy kezei le vannak fogva, és egy nő ül rajta.

Az amerikai Seattle városában élő férfi egyik szomszédja születésnapi bulija után tért vissza lakásába, ahol a kimerítő, hosszú nap után olyan mély álomba merült, hogy nem vette észre, amikor támadója, egy 26 éves nő betört hozzá, és rámászott az ágyban. A Seattle Post-Intelligencer és a Smoking Gun oldalán megjelent beszámolók szerint a 31 éves férfi arra ébredt, hogy a nagyjából százkilós Chantae Gilman rajta ül, kezei a feje mögé vannak szorítva, pénisze pedig a nőben van.

A rendőrségi jelentés szerint az áldozat ekkor arra kérte, hogy szálljon le róla, mire Gilman közölte vele, hogy maradjon csöndben, és folytatta az aktust. A férinak végül sikerült kimásznia a nő alól, és kitaszigálta az otthonából. Majd kórházba sietett, hogy orvosi vizsgálattal tudja bizonyítani, hogy nemi erőszak áldozata lett.

 
Chantae Gilman – alvó férfi megerőszakolásával vádolják
Fotó:Smoking Gun

A hatóságok végül a héten emeltek vádat Gilman ellen, aki azt állította, hogy nem emlékszik az esetre, és azt mondta a rendőröknek, hogy nem ismeri az áldozatot. DNS-ét azonban megtalálták áldozatán. A nő ellen letartóztatási parancsot adtak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik