Közélet

Halálos baleset Levélnél és Bugyinál is

Egy kocsi fának csapódott, egy motor pedig karambolozott.

Fának ütközött egy kocsi az 1-es számú főúton, Levél és Mosonmagyaróvár között szombat délután. Az első információk arról szóltak, hogy a balesetben egy ember életveszélyes sérülést szenvedett. Később kiderült, a sérültet hiába próbálták újraéleszteni, a mentők nem jártak sikerrel.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint az autó eddig ismeretlen okból tért le az útról.

Halálos baleset törtlnt Pest megyében is: egy kocsi és egy motor karambolozott az 5204. számú úton, Bugyi és Kiskunlacháza között. A kétkerekű utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A motor vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Zalavári Borbála, a mentők sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta: egy mentőhelikoptert és egy esetkocsit küldtek a helyszínre. Az áldozat egy fiatal nő, míg a baleset sérültje egy 30-40 év közötti férfit. Ő súlyos állapotban van. Megsérült az autó egyik utasai is könnyebben.

A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útlezárás mellett kezdték meg a Ráckevei Rendőrkapitányság munkatársai. Az arra közlekedő autósokat visszafordítják a rendőrök.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.