Közélet

Leütöttek és többször megerőszakoltak egy lányt Csepelen

A támadó bántalmazta is kiszemeltjét.

Szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség egy 22 éves budapesti fiatal ellen – közölte a rendőrség pénteken. Tájékoztatásuk szerint  a csepeli egyenruhások augusztus 20-án, hajnalban egy lányra figyeltek fel az utcán, akit sérülések borítottak. A járőrök a segítségére siettek, a fiatal pedig elmondta nekik, hogy egy férfi bántalmazta és „szexuális cselekmények eltűrésére” kényszerítette.

A tettest a rendőrök – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr speciális bevetési egységének segítségével – fogták el csütörtökön, saját otthonában. Információnk szerint próbált ellenállni, de a kommandósoknak sikerült legyűrniük. A gyanúsított őrizetbe került és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Hír24 úgy tudja, az egyébként ugyancsak 22 éves lányt támadója hátulról ütötte le, a tarkóját célozta. Értesüléseink szerint a tettes kétszer erőszakolta meg kiszemeltjét és orális szexre is kényszerítette, eközben folyamatosan bántalmazta.

Úgy tudjuk, a fiú már korábban a rendőrség látókörébe került a bűncselekménnyel kapcsolatban, ám akkor még csak tanúként hallgatták ki, mostanra bizonyosodott be egyértelműen, hogy ő a támadó. Információnk szerint nem ez az első ügye, erőszakos bűncselekményekkel összefüggésben indult ellene eljárás.

Olvasói sztorik