Közélet

Meghalt egy karambolozó kamionos Szabolcsban

Az áldozat a roncsok közé szorult. A balesetnek van két sérültje is.

Meghalt egy kamionsofőr a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán, ahol két kamion ütközött csütörtök délelőtt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Dóka Imre elmondta, az egyik jármű vezetője beszorult a roncsba. A mentők később megállapították, hogy a sofőr az ütközéskor életét vesztette. A balesetben további két ember sérült meg.

A Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka közötti 471-es főút érintett részét a rendőrség lezárta a helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés idejére, az arra közlekedőket terelőútra irányítják.

Komárom-Esztergom megyében is karambolozott egy kamion. A 13-as főút 28-as kilométerszelvényénél, Kisbér térségében ütközött egy kocsival. Egy ember az autóba szorult, őt a kisbéri katasztrófavédelmi őrs tűzoltói feszítővágóval szabadították ki. A mentők súlyos koponyasérülésekkel szállították kórházba.

A 13-as főút balesettel érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Batthyány puszta felé terelik – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelemtől. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik