Közélet

Két halott, sérültek Noszlopnál

Két jármű ütközött frontálisan.

Ketten meghaltak abban a balesetben, amely szerda délután történt Noszlop határában – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetve a katasztrófavédelem. Egy kisteherautó és egy kocsi karambolozott, előbbi járműben öten utaztak, közülük ketten könnyebben megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a rendőrség a forgalmat Devecser felé tereli. A balesethez az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak.

Múlt vasárnap két olyan baleset is történt, melyben ketten vesztették életüket. Kora délelőtt Tóalmás és Szentmártonkáta között ütközött két kocsi. Az egyik autó mind a négy utasa beszorult a roncsba, tűzoltók szabadították ki őket, de egy lány és egy idősebb férfi életét már nem tudták megmenteni. Ketten súlyosan sérültek. A másik jármű három utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínen két mentőhelikopter is leszállt. Késő délután történt az újabb tragédia, ugyancsak Pest megyében: egy motor és egy terepjáró ütközött a 3111-es számú úton, Monor és Péteri között. A kétkerekűn utazó két ember a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik