Közélet

Ezt a fiút keresi a rendőrség

A 21 éves Gábor eltűnése után még beszélt édesanyjával, de nem tudta megmondani, hol van.

Több tucat rendőr és polgárőr keresi Koósz Gábort, aki 2014. szeptember 3-án tűnt el Murakeresztúrról. A 21 éves fiú délután fél háromkor ment el otthonról, este fél nyolckor még beszélt édesanyjával, de nem tudta megmondani, hogy hol van. Az asszony ekkor tett bejelentést a rendőrségen – írja a police.hu.

A nagykanizsai rendőrök jelentős erők bevonásával kezdték keresni a körülbelül 170-175 centiméter magas, barna hajú, barna szemű fiatal férfit, aki eltűnésekor sötétkék kantáros munkásnadrágot, fekete és narancssárgás pulóvert, valamint acélbetétes munkás bakancsot viselt.


police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Koósz Gáborról, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen az itt található elérhetőségek egyikén.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.