Közélet

Lányokat vertek össze egy gellénházi presszóban

A részeg férfi ütött, lökött és fojtogatott.

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki idén nyáron lányokra támadt egy gellánházi presszóban. A verekedőt garázdaság vétsége miatt állítják bíróság elé.

Az erősen ittas férfi először beszélgetni kezdett a hatfős társaság tagjaival, ám nem sokkal később – minden előzmény nélkül – hangnemet váltott és szidni, provokálni kezdte a fiatalokat. Az egyik lány rászólt, hogy hagyja ezt abba, „válaszul” a kötekedő mögé lépett, fejbe verte és megszorította a jobb karját. Egy másik lány próbálta leállítani, csitítani és eltolni, őt a dühöngő a földre lökte.

Ezután a csapat férfi tagjait vette célba: először piszkálni kezdte őket, majd verekedni akart. Közben a földre lökött lány próbálta újfent jobb belátásra bírni. Az agresszív férfi ekkor ismét nekirontott, arcon ütötte, majd másodszor is fejbe verte a padon ülő lányt, a mellette lévőt pedig két kézzel, hátulról fojtogatta, lehúzta a padról. Még ekkor sem állt le: az éppen felálló kiszemeltjét ököllel orrba vágta, és arcon ütött egy másik fiatalt is.  A lányok könnyebben sérültek.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik