Közélet

Ámokfutó audis: egyetemi tanárok haltak meg

A pár gyermeke is megsérült a balesetben. Ő még nem tudja, mi történt a szüleivel.

A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézetének docense és szintén az egyetemen tanító férje halt meg abban a balesetben, amely szombat délelőtt történt a 2-es úton – írja a Blikk. “Intézetünk kiemelkedő oktatóját és egy nagyszerű embert vesztettünk el. Mindnyájunknak nagyon hiányzik majd” – írták az intézmény honlapján. 

A pár egyetlen gyermekéről vélhetően nagymamája vagy nagybátyja gondoskodik majd. A 12 éves lány enyhe lágyéki sérülést szenvedett és eltört a bokája. A lap azt írja, ő még nem tudja, hogy szülei meghaltak a balesetben.

Ahogy arról beszámoltunk, a karambolozó kocsiban összesen öten utaztak: a háromfős családdal tartott egy barátjuk a kislányával. Mindketten súlyos állapotban kerültek kórházba. A Blikk azt írja, a nőnek megsérült a gerince, a hasa és a mellkasa is, lányát pedig koponyasérüléssel műtötték.

A rendőrség a karambol másik résztvevőjét őrizetbe vette a történtek után. Információk szerint versenyzett egy másik kocsival, ez vezetett a tragikus balesethez. Ám egyik utasa a Blikknek ezt hétfőn határozottan cáfolta. Azt mondta, buliból tartottak hazafelé, és bár az előttük közlekedő kocsiban barátaik ültek, nem akarták lehagyni őket, csak együtt akartak maradni.


Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik