Közélet

Szex helyett kirabolták a debreceni férfit

Próbálta visszaszerezni a pénzét, ám ekkor vasrúddal és keresztkulccsal támadtak rá.

A három férfi hétfőn, késő este szólította le áldozatát Debrecenben, a Petőfi téren. Azt mondták kiszemeltjüknek, hogy a társaságukban lévő nővel egy bizonyos összegért közelebbről is megismerkedhet. Miután a 38 éves férfi elfogadta az ajánlatot, azért kérték tőle, mutassa meg a nála lévő pénzt. Így is történt, ám ekkor a rablók erőszakkal elvették tőle a bankókat és elindultak.

Az áldozat vissza akarta szerezni a pénzt és a társaság után ment. A tettesek a közeli parkolóban álló kocsijuk csomagtartójából azonban elővettek egy vasrudat és egy keresztkulcsot, melyekkel többször megütötték, megrugdosták a férfit, aki így menekülni kényszerült. Azonnal a rendőrségre ment.

Az egyenruhások a bejelentést után megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást. Három hajdúhadházi és egy nyírmihálydi embert került a látókörükbe, efogatóparancsot adtak ki ellenük. A járőrök kedd délelőtt, Cegléd közelében, a 4. számú főúton, egy az út szélén parkoló autóra lettek figyelmesek. A rendőrök igazoltatták a kocsi utasait, kiderült, őket keresik debreceni kollégáik, így elfogták a három férfit és női cinkosukat.

A csapatnak rablás miatt kell felelnie. Jelenleg mindannyian őrizetben vannak és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat is – tudtuk mega  Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságtól szerdán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik