Közélet

Videón a Ferihegyről eltűnt lány

Nagymamája ment Zaharáért a repülőtérre, de valahogyan elkerülték egymást. Súlyos trauma érte, ami miatt gyógyszereket szed és zavartan viselkedik.

Mint megírtuk, többen is jelezték, hogy látták a 18 éves Zahara Arrant Budapesten, de csak később értesültek arról, hogy keresik. Gyógyszeres kezelése miatt különösen fontos, hogy minél előbb megtalálják. Hozzátartozói egy videófelvételt is eljuttattak róla a Hír24-nek, aki felismeri a lányt, tegyen bejelentést a rendőrségen vagy a 06 70 317 94 44-es telefonszámot hívja fel.

Zahara brit állampolgár, de – ha nem is gördülékenyen – beszél magyarul. Hozzátartozói elmondták, hogy akik látják, azt hihetik, hogy be van drogozva vagy részeg, de ez nem így van. A család nem szeretne arról beszélni, hogy mi történt vele, de azt elárulták, hogy a Spanyolországban őt ért súlyos megrázkódtatás miatt küldték Magyarországra, hogy távolabb kerülhessen az őt ért traumától.

 Fotó: Facebook

Zaharát Barcelonában tették repülőre, ahol megkértek valakit, hogy figyeljen rá, Ferihegyen pedig nagymamája várta, de elkerülték egymást, a lány pedig elment. Spanyolországban egy biofarmon dolgozott, ott is nyoma veszett hat napra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik