Közélet

Forgatás közben rabolták ki a stábot

Ughy Márton

2014. 08. 11. 05:30

Az élet iróniája, hogy épp rablásokról próbáltak tudósítani.

Korábban a témában:

Az amerikai WUSA9 tévécsatorna háromfős csapata egy olyan alkalmazással kívánta megismertetni a nézőket, amely a felhasználókat figyelmezteti, ha rossz környékre tévednek.

Úgy tűnik, érdemes lett volna megfogadni a program tanácsát, ugyanis nem sokkal azután, hogy az Egyesült Államok fővárosának észak-nyugati részébe utaztak, furgonukat feltörték és kirámolták – mindeközben ők a környék lakóinál érdeklődtek az ottani életviszonyokról, a bűncselekmények gyakoriságáról.

Öröm az ürömben, hogy a gyakornok iPhone-ját is elvitték, amit azonnal bemértek – a stáb így jutott el egy szeméttárolóhoz, ahonnan az ellopott felszerelés egy jelentős részét sikerült kikukázni. A kár még így is több ezer dolláros.

A vicc az egészben az, hogy a nyilatkozató lakók szerint egy teljesen nyugodt, bűncselekményektől mentes szomszédság az övék.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.