Közélet

Három kisfiú tűnt el

Két kisgyerek a debreceni Fancsikai-tavak környékén, egy pedig Székesfehérváron tűnt el. Aki bármit tud róluk, hívja a 107-es, 112-es számot!

A Hajdupress.hu-nak Plásztán-Kopcsa Kamilla, a megyei rendőrség sajtóreferense azt mondta, hogy két kiskorú gyermek Debrecen-Bánkról tűnt el még délelőtt.Azóta nem adtak életjelet magukról. A gyerekeket nagy erőkkel, kutyákkal, polgárőrökkel közösen keresik az Bánk és a Fancsika környékén. A lap úgy tudja, a két fiút még délelőtt látta egy horgász a tó partján. Aki bármit tud róluk, hívja a 107-es, 112-es számot!

Székesfehérváron 17 óra 30 perckor a Piac téren lévő buszpályaudvaron családja mellől tűnt el egy négyéves kisfiú. Milán eltűnésekor világoskék farmert, fehér alapon színes csíkos póló viselt. A 4 éves gyermek 112 centi magas, 25 kiló súlyú, kék szemű, szőke rövid hajú. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai szintén azt kérik, aki látja Milánt, vagy információja van hollétéről, azonnal hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívószámot.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik