Közélet

Eltűnt egy testvérpár

A 13 és 14 éves fiúk busszal elindultak a napközis táborba, ahova nem érkeztek meg.

A 13 éves Cséby Mátyás és a 14 éves Cséby Csaba hétfőn reggel a Pünkösdfürdői buszmegállóban felszállt a 34-es buszra. Egy napközis táborba indultak, ahová nem érkeztek meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodnak. Eddig annyit derített ki a rendőrség, hogy a fiúk hétfőn a Déli pályaudvar környékén is jártak.

Cséby Mátyás 140 centi magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van. Eltűnésekor fekete hosszú ujjú pólót, fekete hosszú vászonnadrágot, fekete sportcipőt viselt. Magával vitte piros-kék színű hátizsákját és egy sötétzöld esőkabátot.

Cséby Csaba 140 centi magas, erősebb testalkatú, szintén rövidre nyírt barna haja van. Eltűnése idején sárga pólót, kék kockás térdnadrágot, terepszínű vászoncipőt viselt, valamint ő is magával vitte zöld-fekete színű hátizsákját.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt gyermekekről vagy tartózkodási helyükről bármit tud, hívja a 06-1/430-4700/140 számot, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik