Közélet

15 éves diákkal volt viszonya az 58 éves tanárnőnek

A brit tanárnő „műsort” is adott Skype-on a diákjának, amit osztálytársai is végignéztek – írja a Daily Mail.

A tanárnőnek bíróság előtt kell felelnie tetteiért. A bíró a tárgyalást azzal nyitotta, hogy a tanárnő, Elaine McKay súlyosan megszegte a gyermekek védelmére vonatkozó kötelességét. Hozzátette, hogy a tanárnő és a diák között teljes beleegyezésen alapult a viszony, a gond csak az, hogy a fiú a 16. életévét sem töltötte be, a brit törvények szerint a beleegyezési korhatár alatt volt.

Elanie McKay és diákja rendszeresen találkoztak az iskolán kívül. A tanárnő félmeztelen képeket is küldött magáról, amit a fiú megmutatott osztálytársainak és azt mondta nekik, hogy le is feküdt tanárával. A tanárnő webkamerás „műsort” is adott a fiúnak, de nem tudta, hogy azt a srác barátai is nézik. Ez aztán pletykákat indított el, ami a szülőkhöz is eljutott, így lett ügy a történtekből.

A tanárnő tagadta, hogy hozzáért volna a fiúhoz, csak a képek küldését ismerte el. A bíróságon azt mondta, elismeri, hogy elfogadhatatlanul viselkedett, de tényleges szexuális kapcsolat nem volt közöttük. A tárgyaláson bemutatott bizonyítékok közt van egy SMS is, amit a fiú küldött, ebben az áll, hogy „beindulok tőled, de még mindig azt gondolom, hogy ez nem normális dolog”.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik