Közélet

Kivérzéses sokk végzett Benkő arajelöltjével Máltán

Varjasi Viktor
Varjasi Viktor

social szaki. 2014. 07. 30. 08:02

A halottkém szerint kivérzéses sokk végzett Gajda Yvette-tel, akit a vád szerint több mint 40-szer szúrt le egy ollóval a barátja Máltán.

Korábban a témában:

A szakértő, akit kedden hallgatott meg a bíróság, a gyilkosság másnapján vizsgálta meg a nő holttestét.

„Az áldozat halálát egyértelműen a súlyos vérveszteség okozta, amely a rengeteg szúrt sebnek volt tulajdonítható” – mondta.

A gyilkossággal vádolt férfit is a bíróság elé idézték, ám ő tagadja a vádakat, annak ellenére, hogy tavaly már elismerte a tettet.

Az áldozat lánya szerint a férfi féltékeny volt, és meg volt győződve róla, hogy Yvette megcsalja őt, emiatt robbanhatott ki a végzetes dulakodás – írja a Blikk.

Yvette, a Benkő feleséget keres című műsor egyik szereplője volt.

A máltaiak is megdöbbentek

2012-ben a máltai sajtó is beszámolt az esetről, részletesen beszámolva a gyilkosságról, ahogy a szomszédok hallották, hogy a pár veszekszik, s ahogy a pár gyerekei is a lakásban voltak – a nő 40, a férfi 9 késszúrást szenvedett el. A máltaiak kommentelve fejezték ki döbbenetüket – rögtön az illegális munkavállalókat és bevándorlókat kezdték okolni, hogy Málta ilyen súlyos bűnügyeket kénytelen megélni, de volt, aki a drogokat vagy Málta magas népsűrűségét hozta fel. A józanabbak szerint a bűn mindig is körülöttünk volt. A legnagyobb sokkot mindenkinek egyértelműen az jelentette, hogy gyerekek is jelen voltak a gyilkosságnál.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.