Közélet

Kivérzéses sokk végzett Benkő arajelöltjével Máltán

A halottkém szerint kivérzéses sokk végzett Gajda Yvette-tel, akit a vád szerint több mint 40-szer szúrt le egy ollóval a barátja Máltán.

A szakértő, akit kedden hallgatott meg a bíróság, a gyilkosság másnapján vizsgálta meg a nő holttestét.

„Az áldozat halálát egyértelműen a súlyos vérveszteség okozta, amely a rengeteg szúrt sebnek volt tulajdonítható” – mondta.

A gyilkossággal vádolt férfit is a bíróság elé idézték, ám ő tagadja a vádakat, annak ellenére, hogy tavaly már elismerte a tettet.

Az áldozat lánya szerint a férfi féltékeny volt, és meg volt győződve róla, hogy Yvette megcsalja őt, emiatt robbanhatott ki a végzetes dulakodás – írja a Blikk.

Yvette, a Benkő feleséget keres című műsor egyik szereplője volt.

A máltaiak is megdöbbentek

2012-ben a máltai sajtó is beszámolt az esetről, részletesen beszámolva a gyilkosságról, ahogy a szomszédok hallották, hogy a pár veszekszik, s ahogy a pár gyerekei is a lakásban voltak – a nő 40, a férfi 9 késszúrást szenvedett el. A máltaiak kommentelve fejezték ki döbbenetüket – rögtön az illegális munkavállalókat és bevándorlókat kezdték okolni, hogy Málta ilyen súlyos bűnügyeket kénytelen megélni, de volt, aki a drogokat vagy Málta magas népsűrűségét hozta fel. A józanabbak szerint a bűn mindig is körülöttünk volt. A legnagyobb sokkot mindenkinek egyértelműen az jelentette, hogy gyerekek is jelen voltak a gyilkosságnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik