Közélet

Halálra gázolta barátját, aki kiszállt mellőle, mert részegen vezetett

Hajnalban tartottak hazaféle, amikor a fiatal nő úgy döntött, inkább gyalog megy haza, mert félt beülni az ittasan vezető férfi mellé.

A 23 éves sofőr azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és megpróbálta rávenni a 21 éves Krystal Berkowitzot, hogy üljön be az autóba, ezért autójával követni kezdte az amerikai Long Island egyik kisvárosában hazafelé tartó fiatalt, aki már majdnem egy kilométert gyalogolt, mire utolérte – közölte a News12 televízió.

A helyi rendőrség közlése szerint Lawrence Pagano megpróbált a nő mellé húzódni, hogy beszélni tudjon vele, de a manővert nagyon elrontotta, és elgázolta Berkowitzot. Pagano azonnal értesítette a mentőket, de a súlyos fejsérülést szenvedett nő életét már nem sikerült megmenteni, és a helyszínen halottá nyilvánították.

A férfit a rendőrség letartóztatta. A CBS híre szerint egyelőre csak ittas vezetés vádjával indítottak eljárást ellene. A News12 információi szerint Paganót egy nappal később egy helyi kórház pszichiátriai osztályára szállították, ahol legalább három napot kell eltöltenie. Azt nem közölték, hogy erre miért volt szükség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik