Közélet

Késelni akart a tárnoki nő, férje halálra gázolta

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

újságíró. 2014. 07. 25. 11:14

A férj áthajtott feleségén és métereken át vonszolta.

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat az ügyészség a tárnoki férfi ellen, aki tavaly tavasszal, részegen, a vita hevében halálra gázolta feleségét. A férj hamarosan bíróság elé áll.

Az eset 2013 áprilisában történt.  A férfi tetemes mennyiségű alkoholt döntött magába, vodkázott és sörözött.  A délutáni órákban vesztek össze, a vita pedig dulakodásba torkollott, órákat töltöttek így, mígnem az asszony késsel támadt férjére. A férfi elvette a kést, majd kiment az udvarra és beült a kocsijába és bezárta azt. Felesége utánament, ki akarta nyitni az ajtót, kiabált és dörömbölt. Próbálta rávenni férjét, hogy maradjon. A férfi azonban menni akart, beindította a motort. Az asszony válaszul a kocsi mögé ment és lefeküdt a fűre a beálló mögött.

A férfi nem győződött meg arról, hogy a felesége éppen hol van, hátramenetbe kapcsolt, keresztülhajtott rajta és csaknem négy méteren keresztül vonszolta magával. Annak ellenére, hogy a vádlott számára jól érzékelhető volt, hogy áthaladt párján, nem állt meg és nem szállt ki a járműből, elhajtott a helyszínről – közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Az asszony a kórházban belehalt sérüléseibe.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.