Közélet

Facebookon göngyölítené fel fia halálának ügyét a tatabányai nő

Hiába zárta már le a rendőrség a nyomozást. Az asszony most szemtanúkat keres és egy rejtélyes lányt.

A 22 éves áldozat édesanyja képtelen elfogadni, hogy a rendőrség lezárta az ügyet, szemtanúkat, informátorokat keres, hogy kiderítse, mi történhetett gyermekével tavaly szeptemberben, a tatabányai vasútállomáson – írja a Blikk. A kifejezetten tehetséges egyetemista fiút, számtalan tanulmányi verseny győztesét egy vonat gázolta halálra a harmadik vágánynál. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálták, ám az asszony nem kapott kielégítő válaszokat a tragédiára.

A lap úgy tudja, a vizsgálat szerint a fiatal fiú öngyilkos lett, amit egy szemtanú vallomására alapoztak. Állítólag István egyszerűen a vonat elé sétált. Ennek ellentmond, hogy István sikeres volt az élet minden területén, tanulmányaiban és magánéletében egyaránt. Arra utaló jelet, hogy végezni akar magával, senki nem vett észre rajta.

Az asszony ezért Facebookon tette közzé felhívását, s bárkinek a segítségét elfogadja, aki a szomorú napról bármit tud, bármit láthatott vagy esetleg hallott. „Minden jóérzésű, jó szándékú, segítőkész, a tragédiánkat kicsit is átérző ember segítségét kérem!” – áll a felhívásban, kikötve azt, hogy a hatósági vagy azokhoz közel álló személyek mondandójára nem kíváncsi. A gyászoló nő nem csupán szemtanúkat keres, hanem a jelek szerint egy rejtélyes lányt is meg akar találni, aki elmondása szerint fiával volt az állomáson a tragédia előtt.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik