Közélet

Halálos baleset Böhönyén, egy csecsemő is megsérült

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze frontálisan, egy ember meghalt, heten megsérültek. A helyszínre két mentőhelikoptert is küldtek.

Egy ember meghalt, heten megsérültek egy közlekedési balesetben a 61-es számú főút Böhönye és Nagybajom közötti szakaszán szerda délután, az utat lezárták – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze frontálisan, a baleset okát még vizsgálják. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a sérültek közül két ember eszméletét vesztette, hárman beszorultak a járművekbe. A sérülteket feszítővágóval szabadítják ki. Két mentőhelikoptert is a helyszínre hívtak.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. A két járműben négy-négy ember utazott. Az MTI információi szerint a sérültek között van egy csecsemő és egy 8-10 éves gyermek is.

Korábban ugyancsak a 61-es úton Böhönye belterületén három személygépkocsi ütközött össze. Öten megsérültek, két felnőttet és egy hároméves gyermeket kórházba vittek a mentők.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik