Közélet

Rabló kábított el egy beteget a kistarcsai kórházban

Az asszony azt mondta a betegnek, a főnővér küldte neki az italt, amit a vizsgálatok előtt meg kell innia.

A nő egy kistarcsai egészségügyi intézményből választott áldozatot magának, összeismerkedett az egyik beteggel, majd egy italt adott neki. Azt mondta, a főnővér küldte a keveréket, illetve, hogy meg kell innia azt még a vizsgálatok előtt. Kiszemeltje bódult, magatehetetlen állapotba került, ezalatt az asszony bement a betegszobába, elvette a táskáját – benne a pénzével, irataival, telefonjával – majd eltűnt. Mindez még május 5-én, délelőtt 9 és 11 óra körült történt, ám a rendőrség most hozta csak nyilvánosságra a történteket. A nőt kamerák rögzítették, a megyei főkapitányság képet is közölt.

A rendőrség nyomravezetői díjat is felajánlott, nettó 100 ezer forintot. Az ismeretlen a személyleírás alapján körülbelül 45 év körüli, 165-170 cm magas, erős testalkatú, szőke hajú és erősen piros az arca. A rabláskor piros színű pólót és szürke színű nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést.


police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik