Közélet

Videó a nagymamáját meggyilkoló lajosmizsei ámokfutóról

A fiatalember megölte a nagyanyját és leterítette a ház körül lévő állatokat is.

Videót közölt a Terrorelhárítási Központ a vasárnapi  lajosmizsei ámokfutásról.  Ahogy arról beszámoltunk, a 28 éves férfi engedéllyel tartott vadászfegyverével lőtte le nagyanyját.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közlése szerint kora délután értesítették a terrorelhárítókat a gyilkosságról. A fiatalember a vele egy háztartásban élő asszonyon kívül lelőtte a ház körül lévő állatokat is. Mire a TEK emberei a helyszínre értek, az ámokfutó már elhagyta a tanyát. A közleményben azt írták: a férfi menekülése közben egy nyílt területen megállt, ahol a TEK tárgyalói fel tudták venni vele a kapcsolatot.

Hozzátették, hogy a többórás tárgyalás eredményeként a férfi a nála lévő három vadászfegyverből kettőt kidobott az autóból. A nála maradt harmadik fegyvert jól láthatóan tűzkész állapotba helyezte, kiszállt a kocsiból, megadást színlelt, majd hirtelen a nála lévő fegyvert maga ellen fordította és megpróbált  végezni magával. A TEK mesterlövésze ekkor vállon lőtte. A sérültet mentők vitték el a helyszínről  “A férfi a művelet során nem volt sem együttműködő, sem beszámítható, több alkalommal is a TEK munkatársaira fogta fegyverét” – írták vasárnap.

Olvasói sztorik