Közélet

Fegyveresek az esztergomi utazási irodában – videó

A rendőrség két harminc év körüli férfit keres.

A két férfi múlt szombaton jelent meg egy esztergomi utazási irodában. Fegyvert rántottak – vagy annak utánzatát – és pénzt követeltek az alkalmazottaktól. Miután megszerezték a bevételt, elfutottak a helyszínről. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közlése szerint mindkét rabló 30 év körüli. Az egyik körülbelül 170-175 centiméter magas, és a bűncselekmény elkövetésekor hosszú, sötét színű nadrágot és sötét, rózsaszín mintás, sárga feliratú hosszú ujjú felsőt, világos félcipőt és világos baseball sapkát viselt. Társa nagyjából 175-180 centiméter magas, vékony de kisportolt testalkatú, és sötét színű nadrág, világos színű, hosszú ujjú felső, és rózsaszín – mintás és sárga feliratos – napszemüveg volt rajta, valamint  világos félcipő és ugyancsak világos baseball sapka.

A rendőrség kéri, aki a felvételen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a rablással kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

Olvasói sztorik