Közélet

Azonnali büntetést kapott az élettől egy csaló (18+)

Szélvédőkamera rögzítette, ahogy eljátszotta, hogy elütötte egy autó, és azt, ahogy ezért fájdalmas árat fizetett.

Főleg a távol-keleti országokban számít népszerű csalásnak, amikor egy gyalogos eljátssza, hogy elütötte egy autó, és ezzel pénzt próbál kiszedni a sofőrből. Azonban a modern technológia kifejlesztett egy igazán hatásos fegyvert ellenük, a szélvédő mögé helyezhető kamerákat, amelyek mindent rögzítenek. Így a csalásra vetemedett emberek visszanézve nagyon gyakran szánalmasra sikeredett próbálkozásait is.

A videómegosztó oldalakon rengeteg felvételt lehet látni gyalogosokról, akik nagyon lassan haladó, vagy álló autók motorháztetőjére és szélvédőjére ugorva adják elő a nagyhalált, mintha elütötték volna őket (mint például itt, vagy itt és itt). Az alább látható felvétel azonban kiemelkedik a mezőnyből.

Azon ugyanis azt látni, ahogy az élet a lehető legdurvább módon büntette meg a csalással próbálkozó férfit, aki csak egy dologról felejtett el meggyőződni, mielőtt egy kanyarodásra készülő autó elé vetette magát. Arról, hogy a sofőr észrevette-e, hogy az autója előtt fekszik a kereszteződés közepén. Eláruljuk: nem vette észre. És elindult.

A LiveLeaken közzétett felvételhez mellékelt leírás szerint a videó egy dél-koreai városban készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik