Közélet

A Hármas-Körösbe fulladt egy férfi Gyomaendrődnél

Az áldozat egyedül ment fürödni, ismerősei még hallották a csobbanást, ám azután nem látták sehol.

Egy 52 éves férfi holttestét emelték ki a búvárok Gyomaendrőd közelében, a Hármas-Körös dan-zugi holtágából – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a rendőrségre vasárnap este kora este érkezett bejelentés a férfi eltűnéséről.

Egy ismerőse jelezte, hogy az 52 éves férfi délután egyedül ment fürödni, hallották a csobbanást, amikor a stégről a vízbe ugrott, egy idő elteltével keresni kezdték, de nem találták. 

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság különleges búvárai vasárnap éjszaka találtak rá a holttestre, a nyaralóház közelében lévő stégtől nem messzire. A rendőrség közigazgatási eljárást indított,  bűncselekmény gyanúja nem merült fel – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.