Közélet

Szörnyű részletek az angyalföldi darabolós gyilkosságról

A tettes baltával ütötte és késsel szurkálta össze áldozatát, majd kettévágta testét és átdobta azt a szomszédba.

Vádat emelt az ügyészség az angyalföldi darabolós gyilkos ellen – közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán. A 34 éves férfi különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt állhat hamarosan bíróság elé.

Az ügyészség számos részletet közölt a nem mindennapi, brutális bűnesetről. Eszerint a 34 éves férfi italozás közben ismerkedett meg áldozatával tavaly júniusban. Egy idő után úgy döntöttek, a beszélgetést utóbbi férfi Jász utcai lakásán folytatják. A házhoz mentek, pontosabban a melléképületbe, ám nem sokkal később veszekedés robbant ki köztük.

A vádlott ekkor támadt rá: többször arcon ütötte, majd hátulról fejbe verte egy baltával. A férfi a földre került, magatehetetlen állapotban feküdt ott, amikor gyilkosa egy 23 centiméter pengehosszúságú késsel legalább tízszer megszúrta. Az áldozatnak esélye sem volt.

Ezek után a tettes levetkőztette a holttestet, kettévágta azt a baltával és a késsel, majd a ház kerítésén át átdobta a szomszédos üres telekre, és odébállt.

A vádlott tettéért tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Az ügyészség fegyházbüntetést indítványozott vele szemben. A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik