Közélet

Kislánya megerőszakolásával, megölésével fenyegették a zalai anyát

A férfi egyebek mellett azt mondta, börtönviselt ismerősei megrontják, majd megölik és elássák a gyereket, és a nővel is végeznek.

Sorozatosan és durván fenyegette választottját egy férfi, mert az elutasította közeledését. Zaklatás miatt emeltek vádat ellene – közölte kedden a Zala Megyei Főügyészség.

Eszerint  a negyvenes évei elején járó, büntetett előéletű nagykanizsai férfi  2011 februárja óta baráti kapcsolatban állt a nővel. Udvarolni is megpróbált, de visszautasítást kapott. Ezt nem volt hajlandó elfogadni, így 2013 novemberétől 2014 januárjáig folyamatosan üzenetekkel zaklatta az asszonyt telefonon és a Facebookon is.

SMS-ben például azt írta neki, hogy “ne akard, hogy megkeserítsem még jobban az életedet”. Emellett közölte vele azt is, hogy megkeresi a munkahelyén, és munkatársai előtt megveri, de így tesz 12 éves kislányával is.  Közölte, hogy őt és a gyermekét is megerőszakolja mi több, megerőszakoltatja börtönviselt ismerőseivel is, és embereket küld rá, akik megölik, majd elássák.  A férfi egyre több és egyre durvább üzeneteket küldött, az utolsó hetekben pedig folyamatosan életük kioltásával fenyegetőzött.

A zaklató hamarosan bíróság elé áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik