Közélet

Sörrel védekezett a 70 éves eladónő

Nem érdekelte, hogy a rabló fegyverrel fenyegeti.

A múlt hét végén Oklahoma Cityben egy 30 év körüli nő úgy döntött, pénztárcáját egy közért bevételével tömi ki – igen ám, de azzal nem számolt, hogy a pult túloldalán a 70 éves Lien Nguyennel kell szembeszállnia.

Az idős hölgyet ugyanis nem hatotta meg, hogy életveszélyesen megfenyegették, sőt, még azután sem nyitotta ki a kasszát, hogy az elkövető a markolattal többször megütötte. Az eladónő először szép szóval próbálta meggyőzni a rablót: “Édesem, én már 70 éves vagyok – meghalok ma vagy holnap. Édesem, ha le akarsz lőni, akkor hajrá, lőjél le, rendben. Azt hiszed, megölsz és lesz pénzed, de tévedsz. Mondtam neki, hogy még fiatal, és ha elkapják, sokáig ül majd a börtönben.

Mivel a tárgyalás nem vezetett eredményre, a közelből felkapott néhány sörösdobozt és azokkal kezdte el dobálni – a rabló pedig nyúlcipőt húzott.

Úgy tűnik, az Egyesült Államok nincs híján a szupernagyiknak – másfél hónapja számoltunk be a Szomszédok Lenke nénijét megszégyenítő Miyo Kobáról, aki egy karddal felfegyverkezett rablónak esett neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik