Közélet

Autó lángolt a kőröshegyi völgyhídon

A tűzben nem sérült meg senki, viszont a burkolat megrongálódott.

Kigyulladt egy kocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a völgyhídon vasárnap délelőtt. Az elsődleges információk szerint amikor felcsaptak a lángok, nem ült senki az autóban. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el az érintett szakaszon, ám azóta feloldották a korlátozást – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A katasztrófavédelem közlése szerint a lángokat a siófoki hivatásos tűzoltók fékezték meg.

Az  Útinform ügyeletese ugyanakkor azt közölte az MTI-vel, a kiégett autó miatt megsérült az autópálya burkolata a völgyhídon, ezért mégis csak félpályán halad a forgalom. Mindez egy csaknem százméteres szakaszt érint. Azt még nem tudják, hogy a burkolat milyen mértékben sérült, de megkezdik kijavítását.

A katasztrófavédelem közlése szerint a lángokat a siófoki hivatásos tűzoltók fékezték meg.

A képet olvasónktól, Fige Fruzsitól kaptuk

Egy másik baleset is történt a Balatonon, ugyancsak az M7-esen: a főváros felé vezető oldalon, a 115-ös kilométerszelvényénél, Balatonendréden borult fel egy kocsi. A járműben hárman utaztak, egyikük könnyű sérülést szenvedett. A műszaki mentést a siófoki hivatásos tűzoltók végezték, a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán haladhatott – tudtuk meg szintén a katasztrófavédelemtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik