Közélet

Kétszer hívott mentőt miután lefeküdt a balerinával

Az orosz üzletembert igencsak megviselte a Bolshoi sztártáncosával töltött éjszaka.

Irtózatos hátfájdalmak miatt kétszer hívott mentőt Bakhtiyar Salimov, orosz milliárdos miután Anastasia Volochkovával, a Bolshoi egykori csillagával alaposan megünnepelték, hogy újra összejöttek – írja a Mirror.

Annyira fájt a 45 éves üzletember háta, hogy képtelen volt kikelni az ágyból. Az elsőre kiérkezett mentő orvosa ellátta gyógyszerekkel, de ez sem segített rajta, a pár így újra segítséget hívott. „Elmentünk vacsorázni, aztán hazajöttünk és leheveredtünk a kanapén. Nem értem mi baja történhetett, hiszen semmilyen fizikai tevékenységet nem végzett aznap, azon kívül, hogy kétszer szeretkeztünk” – idézi a lap a 38 éves ex-balerinát. „Még most sem tud felkelni, ágyhoz van kötve” – tette, hozzá.

Volochkova Oroszország egyik legünnepeltebb sztárja többször szerepelt már a bulvárlapok címlapjain. A legnagyobb botrányt akkor kavarta, amikor 2003-ban kirúgták a világhírű moszkvai színházból, mert negyvennyolc kilójával, és 167 centiméteres magasságával túl nagynak, és kövérnek találták, és egyetlen férfi táncos sem volt hajlandó őt emelgetni. Anastasia Volochkova akkor bírósághoz fordult, így a színháznak vissza kellett őt vennie, s kifizetni neki a kirúgásától az ítélet megszületéséig tartó időre is a bérét.

Tavaly pedig meglepő részletességgel tálat ki arról, hogyan kényszerítik arra a Bolshoi táncosait, hogy vagyonos emberekkel feküdjenek le, s hogy a patinás intézmény valójában egy ócska bordély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik