Közélet

Három évig élt anyja holttestével

Ughy Márton

2014. 07. 10. 07:36

Eddig senkinek sem tűnt fel, véletlenül bukott le az amerikai nő.

Korábban a témában:

A család és a szomszédok is pontosan tudták, hogy a 28 éves Chava Stirnnel valami nincs rendben: a brooklyni hölgy soha nem hagyta el a lakást, és soha senkit nem engedett be. Még boltba se járt, az egyik rokon állítólag ételfutárként segítette életét, de ő is mindig az ajtó előtt hagyta a szeretetcsomagot.

Hétfőn azonban a ház gondnoka mindenképp be szeretett volna jutni, ugyanis az alsó szomszéd szivárgásra panaszkodott. Mikor többszöri felszólításra sem nyert bebocsátást, a hatóság segítségét kérte az ajtó felfeszítésében. A feltárulkozó látványtól elállt a jelenlévők szava.

Ms. Stirn a derékig érő szeméthegyek között, roppant zilált állapotban, egy székbe roskadva fogadta a hívatlan vendégeket. Mint kiderült, a nő már három éve élt együtt édesanyja szemeteszsákokkal felpolcolt maradványaival – a holttest mellett étkezett és aludt. Sőt, azokat a ruhákat viselte, melyekben akkor 61 éves anyja elhunyt.

Jelenleg orvosok vizsgálják mentális állapotát.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vote YES near Vote NO posters seen in Dublin's city center advocating repeal and calling for retention of the Eighth Amendment of the Irish Constitution - a referendum fixed for May 25th.
On Thursday, May 10, 2018, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.