Közélet

Részeg tinik próbáltak megerőszakolni egy nőt Miskolcon

A fiúk egy hajléktalan asszonyra vetették rá magukat. A rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz.

Jó családból származó tinik próbáltak megerőszakolni egy hajléktalan nőt Miskolcon – tudta meg a Blikk. A már-már valószerűtlen eset június 30-án éjjel történt, amikor a tizenévesek hazafelé tartottak. A nő egész nap a téren borozgatott ismerősével, ám végül egyedül maradt, ekkor mentek oda hozzá a fiúk.

A lap szerint az 50 éves asszony azt állítja, a jól szituált szakközépiskolások megitták a kannás borát, begerjedtek, majd meg akarták erőszakolni. Letépték a ruháit, majd kigombolkoztak. Ő azonban nem adta könnyen magát. Hevesen tiltakozott, sőt ordított, hogy segítsen rajta valaki. A kamaszok azonban nem törődtek vele, ám a nő ereje elfogyott, így négykézlábra tudták kényszeríteni. Az egyik fiú orálisan akarta magát kielégíttetni, a másik pedig meg akarta erőszakolni. Egy a helyszínre érkező járőrpáros vetett véget az erőszaknak.

A lap szerint a fiúk most először életükben öntöttek fel igazán a garatra, valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy az elvetemült ötlet szöget üssön a fejükbe. A rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz a 16 éves fiú és 17 éves társa ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik