Közélet

Balesetek teszik döcögössé Budapestet

Üzemanyag az úton, karambol és megrongált lámpa nehezítik a haladást.

Baleset történt a Hungária körúton péntek délelőtt, egy kocsi és egy teherautó ütközött. A járművek a körút és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésében karamboloztak, akadályt képezve az úton. A katasztrófavédelem figyemeztetett a lehetséges torlódásra a környéken, ám azóta sikerült megszüntetniük az akadályt.

A XVIII. kerületben, az Üllői út és a Petőfi utca találkozásánál munkagép rongált meg egy közlekedési lámpát. A berendezés az úttestre lóg, ezért a hiba elhárításáig a fővárosi hivatásos tűzoltók kordonnal elzárják a területet. Kérik, aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Több kilométer hosszan folyt üzemanyag az úttestre a XVIII. kerületi Cziffra György utcában, a Béke téren pedig olajtócsát észleltek. Valószínűleg egy buszból folyhatott el az üzemanyag, amely a közeli benzinkútnál tankolt. A tűzoltók most a környéket járják, hogy máshol is fennáll-e a probléma. A történtekről értesítették a rendőrséget és a közterület-fenntartó szakembereit. A munkálatok érintik a közúti, tömegközlekedési forgalmat, ezért ugyancsak azt kérik a közlekedőktől, lehetőség szerint másfelé menjenek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik